vlogs en vlogworkshops

Ben je ondernemer in een mkb-onderneming of eigenaar van bijvoorbeeld een uitzendbureau of ander bedrijf dat zijn marketing wil uitbesteden? Na het doorlopen van onze vlogcursus kun je de vruchten plukken van het zelf kunnen plaatsen van videocontent op je socials.

Ideaal voor kleine ondernemers of marketingmedewerkers die hun vaardigheden willen uitbreiden.

Tijdens een eendaagse cursus ga je aan de slag met een van onze professionele vloggers, die met je gaan werken vanaf jouw startniveau. Extra aandacht wordt besteed aan struikelblokken, of dat nu de techniek betreft of je zelfvertrouwen tijdens het presenteren. Aan het eind van de cursus heb je jouw eerste vlog al klaar en weet je hoe je verder aan de slag kunt. 

Ons e-book Vloggen voor Beginners krijg je gratis bij elke cursus! 

Bekijk hieronder het aanbod:

Leer zelf vloggen

Groepsworkshop

Vloggen (beginners)

Ideaal voor bedrijven, scholen of als teambuildingsactiviteit.

E-book Vloggen

voor beginners

 
Liever thuis in je eigen tempo studeren? Bestel dan ons e-book (inclusief opdrachten).

GROEPSWORKSHOP VLOGGEN​

Deze workshop wordt gegeven aan een groep deelnemers op een locatie naar jouw keuze. Een van onze professionele vloggers leert jullie in zo’n 2,5 uur de basis van het vloggen. Natuurlijk gaan we ook zelf oefenen! Waar moet je aan denken? Hoe bereid je je voor op een vlog? Wat moet je niet doen? Ook bespreken we materialen, licht, audio, inhoud en presentatie.

Duur: 2 – 2,5 uur
Aantal deelnemers: 10 – 30
Kosten p.p.: € 25,- (excl. btw)

Reiskosten zijn exclusief. Ben je op zoek naar een afwijkende workshopduur of minder/meer deelnemers, neem dan even contact op voor een offerte op maat. De workshop Vloggen gaat niet in op de montage. Voor simpele vlogs is dat ook niet nodig.

Vlogworkshops voor scholen

Voor basisschoolklassen 7/8 en middelbare scholieren bieden wij een aangepaste vlogcursus. Deze past binnen een lesuur en er kan worden gekozen voor één basisworkshop of een reeks van meerdere lesuren.

Studeren vanuit thuis: e-book Vloggen voor Beginners

Heb je geen zin in het volgen van een live workshop en leer je het vloggen liever vanuit je veilige thuishaven, in je eigen tempo? Bestel dan het e-book Vloggen voor Beginners van Lettergeniek nu eenvoudig via onderstaande button en ontvang de syllabus digitaal. In dit e-book leer je alles over manieren van vloggen, je onderwerpen en aanspreektoon, het opstellen van een vlogplan, audio, licht, framing, presentatie, privacy gevoeligheid en montage.

Kosten e-book: € 24,95 (excl. btw)