Zelf een leesclub starten

Zelf een leesclub starten

Lettergeniek heeft iets nieuws en het is nu al een succes: Lees ‘n’ Lunch. Een boekenclubconcept – want lezen is hot – dat out-of-the-box probeert te springen door er een veganistische high tea aan te koppelen. Dat is het voordeel van werken op een flexplek: je ontmoet er andere ondernemers en kunt krachten bundelen. In designer en vega-kok Aline Ploeg vond ik niet alleen een goede vriendin, maar ook een top co-worker die samen een leesclub starten wel zag zitten!

Lees ‘n’ Lunch vindt eens per twee maanden plaats in de Creative Corridor in Heerlen. Met maximaal vijftien deelnemers bespreken we een vooraf gelezen top 10-boek terwijl we veganistische hapjes krijgen voorgeschoteld die zo goed mogelijk zijn afgestemd op de inhoud van het boek. Zo kan Aline de wereld laten zien hoe lekker veganistisch voedsel kan zijn en kan ik lezen bevorderen. Twee goede doelen in één klap. Promotiemateriaal maken we natuurlijk zelf; we zijn immers een veganistische designer en een lezende tekstschrijver. Bovendien geven we extra aandacht aan de kleine details en leren we de deelnemers zo goed mogelijk kennen om een open sfeer te creëren. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van Lees ‘n’ Lunch.

Woon je buiten Limburg en wil je zelf een Lees ‘n’ Lunch leesclub starten? Er zijn legio mogelijkheden om er invulling aan te geven. Wij hebben het netwerk en helpen je graag bij de opstart. Neem contact op via info@lettergeniek.nl.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie