Wie zijn wij?

Welkom bij Lettergeniek, het creatieve tekstbureau van Zuid-Limburg!

Duik in de wereld van Lettergeniek, het creatieve tekstbureau van Zuid-Limburg. Mijn naam is Rianne, en hoewel het al weer jaren geleden is, voelt het als gisteren dat ik voor het eerst mijn voet over de drempel van Lettergeniek zette. Een professionele en toegankelijke plek die bruiste van creativiteit. Onder begeleiding van de oprichtster en toenmalige eigenaresse, Jenneke van Genechten, zette ik mijn eerste stappen als beginnend tekstschrijver en al snel groeide ik uit tot toegewijd freelancer binnen dit creatieve tekstbureau.  

Hoewel ik aan het roer sta van Lettergeniek, wordt onze magie gecreëerd door een toegewijd team van freelancers. Allemaal brengen zij hun unieke expertise en passie in, wat ons in staat stelt om een breed scala aan diensten aan te bieden – van schrijven tot vormgeving en vlogging. Of het nu gaat om het creëren van gloednieuwe content, het redigeren of het verzorgen van de eindredactie voor jouw magazine, ons team benadert elk project met eenzelfde toewijding en creativiteit.

En ja, we gaan daarbij verder dan alleen tekst! We verzorgen ook jouw online en offline marketing, maken boeiende video’s en ontwerpen complete websites met SEO-geoptimaliseerde teksten. Wij leveren jouw content kant-en-klaar af! Zo kun jij je richten op de dingen binnen jouw bedrijf die jij écht belangrijk vindt.   

Terugkeer naar hét creatieve tekstbureau van Zuid-Limburg

Na enige tijd bij Lettergeniek besloot ik mijn eigen weg in te slaan met ‘Miss Cactus’, een creatief bureau gespecialiseerd in prikkelende content. Hoewel ik gepassioneerd was over mijn eigen project, bleef ik altijd een speciale band voelen met Lettergeniek.  

Toen ik hoorde dat Jenneke overwoog om Lettergeniek te verkopen, twijfelde ik geen moment. De kans om eigenaresse te worden van hét creatieve tekstbureau van Zuid-Limburg en terug te keren naar de plek waar het allemaal begon, voelde als een roeping die ik niet kon negeren. Meteen borrelden allerlei vernieuwende ideeën in me op. Voortbouwend op de sterke basis die Jenneke had neergezet, was ik enthousiast om met deze nieuwe energie een frisse wind door het bureau te laten waaien. 

Het Team

Rianne

Projectorganisatie en communicatie

Cactus
Koffie
Herfst
Wandelen

Kerstin

Eindredactie

Kunst
Kevers
Water
Vissen

Lisa

Interviews en social media

Koffie
Triathlon
Podcasts
Honden

Marieke

Teksten

Natuur
Mythologie
Theater
Gitaar

Sandra

Vlogs

Mama
Journalistiek
Luisteren
Lachen

Avalon

Grafisch- en Webdesign

Runen
Metal
Spellen
Fantasy

Danita

Fotograaf en Editor

Videografie
Reizen
Muziek
Avontuur

Isabelle

Videomontage

Film
Muziek
Katten
Reizen

Het creatieve tekstbureau dat verder reikt dan Zuid Limburg 

Het hart van ons creatieve tekstbureau ligt in Zuid-Limburg, maar wij werken voor ondernemers in het hele land. En dat doen we slim en efficiënt. We begrijpen dat je als ondernemer vaak onderweg bent en een volle agenda hebt. Daarom hebben we onze processen zo ingericht dat je snel en gemakkelijk met ons kunt communiceren, waar je ook bent. Een snelle update, foto of korte briefing stuur je ons gemakkelijk via WhatsApp of e-mail. Wij staan klaar om jouw input te transformeren naar relevante, aansprekende content. Met de toewijding en kwaliteit die je van ons mag verwachten, zorgen wij ervoor dat jouw boodschap op het juiste moment de juiste doelgroep bereikt.  

Neem vrijblijvend contact met ons op! 

Ben je benieuwd wat Lettergeniek voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!