Schrijven & Redigeren

Creatieve contentcreatie en toegewijde tekstredactie

Je kunt voor allerlei soorten content bij ons aankloppen! Binnen ons diverse team is er altijd wel een expert die we aan jouw opdracht kunnen koppelen. Hieronder geven we je een idee van wat wij doen op het gebied van creatieve contentcreatie en tekstredactie. Heb je een andere tekstgerelateerde opdracht voor ons? Neem vooral contact met ons op en wij kijken wat we voor jou kunnen betekenen. 

Creatieve contentcreatie 

Strakke teksten – of ze nu op je website, sociale media, brochure of nieuwsbrief staan – stralen professionaliteit uit. Laat geen enkele klant door je vingers glippen door slordige of onduidelijke teksten! 

 • (SEO-) webteksten

  Je website is je digitale visitekaartje en de teksten op je website kunnen inspireren, informeren en zelfs aanzetten tot koop. Wat jouw wensen ook zijn, wij nemen jou het schrijfwerk graag uit handen, zorgen voor creatieve teksten én zorgen dat jouw website beter vindbaar wordt op Google.

 • Blogs

  Houd je website levend door regelmatig nieuwe blogs te plaatsen. Wij brainstormen graag samen met jou over de onderwerpen die je wilt delen en schrijven creatieve en inhoudelijk sterke artikelen.

 • Magazines

  Een volledig magazine, van a tot z? Laat dat maar aan ons over. Van pakkende inleidingen tot boeiende columns en eindredactie: wij ontzorgen je volledig.

 • Artikelen (met en zonder interview)

  Een sprankelend artikel nodig voor je magazine of e-zine? Wij graven diep, of dat nu via interviews is of gedegen research, en leveren je een pakkend verhaal.

 • Social media

  Online zichtbaarheid is anno 2024 cruciaal. Laat ons de kracht van sociale media voor je ontsluiten met content voor platforms zoals Facebook, Instagram, TikTok en LinkedIn.

 • Vacatures

  Lastig om goed personeel te vinden? Met een goed geschreven vacature (met de juiste zoektermen) vind je sneller een kandidaat die bij jouw bedrijf past. Jij geeft aan wat je nodig hebt en wij doen de rest.

 • Brochure of flyer

  Wil je indruk maken? Of je nu jezelf, je bedrijf of een evenement in de kijker zet, wij zorgen voor brochures of flyers met een ijzersterke tekst en een professionele opmaak.

 • Verhalen

  Als schrijvers zijn wij natuurlijk ook dol op fictie! Heb je ergens een begeleidend verhaal bij nodig? Wij kruipen maar wat graag voor jou in de pen!

Redigeren

Toegewijde tekstredactie

Ben je op zoek naar professionele en toegewijde tekstredactie? Wij staan voor je klaar om je teksten te perfectioneren, of het nu gaat om een webtekst, een magazine, een kort verhaal of zelfs een volledig manuscript. Wij zetten de puntjes op de i, de komma’s tussen de bijvoeglijke naamwoorden en de vraagtekens bij jouw zinsconstructies. 

Redactie (basis) 

Onze deskundige redacteuren speuren niet alleen al jouw taal- en typefouten op, maar nemen ook je zinsformulering en de algehele schrijfstijl onder de loep.  

Redactie (plus)

Een tekst die echt resoneert, gaat verder dan juiste spelling en grammatica. Wanneer je een boodschap wilt die dieper snijdt, die echt effect heeft en jouw doelgroep overtuigt, kies dan voor onze uitgebreide redactie. We schaven niet alleen aan het oppervlak, maar duiken ook in jouw inhoud en tone of voice, om te zorgen voor een tekst die overtuigt én converteert. 

Creatieve co-creatie 

Heb je een schat aan steekwoorden, flarden van ideeën, of losse aantekeningen, maar mis je de samenhangende lijn? Geef ons de bouwstenen en wij smeden daaruit een sierlijke en samenhangende tekst. 

Een foutloze tekst nodig?

Zoek je een partner voor het schrijven of redigeren van jouw teksten? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Samen tillen we jouw teksten naar een hoger niveau! 

Vrijblijvende offerte aanvragen

een greepje van onze tevreden klanten

Wat klanten zeggen

Anya Niewierra

Het team van lettergeniek hebben ondernemende en charmante persoonlijkheden, die zowel schrijvend als voor de camera boodschappen overtuigend kunnen overbrengen.

Rob Willems

Lettergeniek ontwikkelde zich binnen korte tijd tot een graag geziene freelance tekstschrijver voor ons bedrijf én voor onze klanten. Werkt snel, levert kwaliteit, overlegt, neemt initiatief, breed inzetbaar, goed inlevingsvermogen. Ons motto, ‘pas tevreden als klant dat is’, is ook Lettergenieks motto.

Mark Pluijmakers

Heldere tekst die voor iedereen makkelijk leesbaar is! Lettergeniek schreef voor de brochure van Ivizi een aantal interviews met fotografie. Met een eenvoudige briefing wisten ze goed onze gedachte achter de opdracht in te vullen. Fijn dat ook de foto’s op deze manier goed afgestemd zijn op de inhoud.

Beppie Kraft

Hallo Lettergeniek, mooi artikel over mij. Dankjewel.

Volkszanger Fabrizio

Het interview ziet er erg leuk uit! Goed gedaan en bedankt!

Mandy van Koningsbrugge

Lettergeniek schrijft voor ons blad Wonder (Efteling). Ze hebben een fijne, vlotte pen, een schrijfstijl die aanspreekt. Daarbij zijn ze ook nog eens flexibel en prettig om mee te werken. Wat ik waardeer is dat ze meedenken en ideeën en oplossingen aandragen om tot het beste resultaat te komen.

Selmer Heine

Het werken met Lettergeniek is erg plezierig; een zeer betrokken, enthousiast en vakkundig team hielp ons met het schrijven van betoverende copy, helemaal in lijn met de betovering in ons park. Ze hielpen ons met het schrijven van mooie verhalen en ook voor het verzetten van een grote berg werk was aan hen besteed. Kortom, de dames van Lettergeniek zijn zeer aan te bevelen!