vlogs en vlogworkshops

Workshop professioneel vloggen: leer hoe je vlogs maakt voor jouw bedrijf! 

Ontwikkel je vlogvaardigheden 

Ben je ondernemer of marketingmedewerker en wil je leren vloggen? Onze eendaagse workshop professioneel vloggen biedt hands-on training met een van onze professionele vloggers. We beginnen altijd op jouw startniveau. Aan het einde van de cursus heb je je eerste vlog gemaakt en beschik je over alle vaardigheden om aantrekkelijke vlogs te maken voor jouw bedrijf of organisatie. 

Schaf je de workshop nu aan? Dan ontvang je gratis het e-book ‘Vloggen voor Beginners’! Wacht niet te lang! 

Waarom een workshop professioneel vloggen? 

In de huidige digitale wereld is visuele content cruciaal. Video is de koning op platforms als Instagram (vooral Instagram Reels) en TikTok. Zelfs op LinkedIn en Facebook trekken professionele vlogs veel aandacht. Vloggen is een persoonlijke, authentieke en overtuigende manier om je boodschap over te brengen. Het helpt bedrijven, zzp’ers en marketeers om op een unieke manier te communiceren met hun doelgroep. Door deel te nemen aan een professionele vlogworkshop, leer je niet alleen de technische vaardigheden, maar ook hoe je jouw verhaal effectief kunt vertellen om een blijvende impact te maken. 

Groepsworkshop

Vloggen (beginners)

Ideaal voor bedrijven, scholen of als teambuildingsactiviteit.

E-book Vloggen

voor beginners

 
Liever thuis in je eigen tempo studeren? Bestel dan ons e-book (inclusief opdrachten).

Leer zelf vloggen

Workshop professioneel vloggen voor groepen 

Deze workshop wordt gegeven aan een groep deelnemers op een locatie naar keuze. In ongeveer 2,5 uur leer je van een professionele vlogger de basis van het vloggen en ga je zelf oefenen. Je leert hoe je je voorbereidt en wat je wel en niet moet doen, en je maakt kennis met materiaalgebruik, licht, audio, inhoud en presentatie. 

 • Duur: 2 – 2,5 uur 
 • Aantal deelnemers: 10 – 30 
 • Kosten: € 25,- p.p. (excl. btw) 
 • Locatie: in overleg 

Kosten zijn exclusief reiskosten. Neem voor een afwijkende workshopduur of een afwijkend aantal deelnemers contact op voor een offerte op maat. Let op: in deze workshop wordt het onderwerp ‘montage’ niet behandeld, omdat dit voor simpele vlogs niet nodig is. 

 

Workshop professioneel vloggen voor scholen

Voor basisschoolklassen 7/8 en middelbare scholieren bieden wij een aangepaste vlogcursus. Deze past binnen een lesuur en kan bestaan uit één basisworkshop of meerdere sessies.

 • Duur: binnen één lesuur
 • Aantal deelnemers: één klas (max. 30 leerlingen)
 • Kosten: € 15,- per lesuur per leerling
 • Locatie: bij jou op school

Individuele workshop professioneel vloggen

Wil je alle aandacht en er echt helemaal induiken? Kies dan voor een privéles. In deze individuele workshop krijg je intensieve begeleiding en kun je dieper ingaan op de specifieke aspecten van het vloggen waar jij aandacht aan wilt besteden.

 • Duur: 2 – 2,5 uur
 • Aantal deelnemers: 1 – 3
 • Kosten: € 250,- per workshop
 • Locatie: in overleg

Studeren vanuit thuis: e-book Vloggen voor Beginners

Heb je geen zin in het volgen van een live workshop en leer je het vloggen liever vanuit je veilige thuishaven, in je eigen tempo? Ons e-book behandelt alles, van het kiezen van onderwerpen, het maken van een vlogplan tot audio, licht, framing en montage.

Kosten e-book: € 24,95 (excl. btw)

Bestel nu en begin met vloggen!