Vloggen

Bewegend beeld is onmisbaar in jouw marketingplan. Wist je dat video’s op sociale media 40 procent beter worden bekeken dan een foto met tekst? Wil je gegarandeerd de aandacht, dan is het dus verstandig om een professionele vlogger uit Zuid-Limburg in te schakelen. Neem contact op voor meer informatie. 

De voordelen van onze professionele vloggers uit Zuid-Limburg 

Ontdek waarom onze vloggers dé keuze zijn voor jouw videoprojecten: 

 • Lokale expertise: Onze vloggers kennen Zuid-Limburg als hun broekzak. Ze weten precies wat jouw doelgroep aanspreekt en welke locaties perfect zijn voor jouw vlog. 
   
 • Snel en flexibel: Korte deadlines? Geen probleem! Wij zijn snel inzetbaar en kunnen in een mum van tijd een boeiende vlog produceren. 
   
 • Betaalbaar: Terwijl traditionele videoproducties flink in de kosten kunnen lopen, bieden wij een voordelige oplossing. Onze vloggers gebruiken essentiële en efficiënte apparatuur zoals een smartphone, gimbal en microfoon. 
   
 • Authentiek: Bij ons krijg je geen ingestudeerde scripts. Onze vloggers brengen jouw verhaal op een oprechte manier, waardoor kijkers zich makkelijker identificeren met de content. 
   
 • Perfecte match: We zorgen ervoor dat onze vloggers qua stijl en persoonlijkheid perfect aansluiten bij jouw merk en doelgroep. 

Onze twee vloggers

MAXX

Altijd in de sportschool
 
Gek op nieuwe technologie
 
Socialmediamanager

SANDRA

Dol op innovatie (gadgets)

Sportverslaggeefster in hart en nieren

Lifestyle vlogster

Wat is vloggen?

Vloggen, een samenvoeging van ‘video’ en ‘bloggen’, draait om het delen van videocontent op platforms zoals YouTube, Instagram en Facebook. Het verschil met traditionele videoproducties? Vloggen benadrukt spontaniteit en een persoonlijke touch, waardoor kijkers zich meer verbonden voelen. 

Vlogger inhuren?

Neem contact op, zodat we kunnen bespreken wat jij nodig hebt.

Neem contact op

Wil je zelf leren vloggen?

Bekijk dan onze groepsworkshops.

Bekijk workshops

Vloggen in combinatie met bloggen en sociale media 

Blogs trekken bezoekers naar je website door SEO-geoptimaliseerde teksten, terwijl vlogs het bereik op sociale media vergroten en voor meer interactie zorgen. Samen vormen ze een ijzersterk duo in je online marketing: tekst voor vindbaarheid, video voor betrokkenheid. 

Door vlogs te integreren binnen jouw social media marketing, kun je op een persoonlijk niveau communiceren en een loyale community opbouwen. Dit biedt kansen om je merk op een authentieke manier te presenteren en directe interactie met je volgers te hebben. 

Ontdek de mogelijkheden met onze professionele vloggers uit Zuid-Limburg 

Onze professionele vloggers uit Zuid-Limburg staan klaar om jouw verhaal op een unieke en authentieke manier te vertellen. Of je nu een lokaal bedrijf, een cultureel evenement, of het prachtige landschap van Zuid-Limburg wilt vastleggen, wij zorgen voor video’s die passen bij jouw doelgroep. Benieuwd hoe vloggen jouw online zichtbaarheid kan versterken? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. We bespreken graag de mogelijkheden voor jouw bedrijf! 

Een greepje van onze tevreden klanten